KOSTNADSEFFEKTIVT.

MKG Konsult utför tjänster för golv i privata garage, såväl renoveringar som upprustningar och behandlingar. Ett garagegolv får ideligen utstå en hel del påfrestningar såsom smuts, olja och vätska vilket sliter på golvet. Nackdelen med ett obehandlat betonggolv är att det lätt suger åt sig vätska och olja som ger bestående fläckar samt att klorider kan tränga ned till armeringen som pga korrosion spränger sönder betongen. Dessutom blir golvet svårstädat. En beläggning ger det ett fräschare och trevligare intryck och golvet blir lättare att underhålla.

Med hjälp av ett fogfritt härdplastgolv så slipper man tänka på dessa problem. Härdplastgolv är täta, vilket betyder att oljan inte kan tränga igenom beläggningen och därmed uppstår inga trista fläckar och skyddar underliggande betong och armering ifrån korrosion. Ett härdplastgolv är lättstädat och kemikaliebeständigt och beläggningen har en mycket lång livslängd. Golven är också mycket slittåliga och slagbeständiga – man kan tappa tunga verktyg utan att behöva oroa sig för bestående slitage.

Prisexempel garage upp till 100 kvm.

Dag1. Slipning, dammsugning, eventuell lagning/spackling och primer

Dag2. Beläggning av golvet

Dag 3. Lackning

Vi använder bara produkter från erkända tillverkare, Eradur, STO Scandinavia & Scanmineral.

Före arbetets start göres en  gemensam mätning & besiktning av ytan.

Ni tillhandahåller med vatten och el 220 V under arbetet . Min.temp +10 grader i Garaget.

Pris ca 480 kr/kvm avser Halkfri Strukturbeläggning inkl mindre spricklagning. Eventuell avjämning och spackling löpande pris 120 kr/kg för epoxispackel.

 En Etablering / Avetablering avgift 1500 kr tillkommer. Alla priser är exclusive moms 25%